Pages

Fel principal

joi, 22 septembrie 2011

Smochine la cuptor


   De cele mai multe ori, sar peste micul dejun. Dimineata am atatea pe cap, si de hranit 2 pici cu meniuri diferite, ca pana ma dezmeticesc, strang dupa ei si curat prin bucatarie, e deja trecuta ora de masa si mi-a si trecut foamea. Sau... apuc sa ciugulesc si eu haotic, in picioare, repede repede.
  Dar iata ca intr-o zi, am zis Gata!, azi mananc si eu un mic dejun normal, linistita. Si mi-am zis ca trebuie sa fie ceva mai deosebit. Am despicat 3 smochine in X, fara sa tai pana la capat fructul. Le-am umplut cu branza de capra, le-am stropit cu ulei si le-am lasat la cuptor 10 minute, pana branza s-a topit usor si fructele s-au inmuiat.
  Dupa ce le-am scos, le-am stropit cu sirop de artar. Delicioase, delicate :)




 

2 comentarii:

  1. Rapide si bune smochinele astea. Daca n-ar fi asa scumpe as manca in fiecare dimineata :)
    Si eu cam sar peste micul dejun, dar cu asa delicatesa....

    RăspundețiȘtergere
  2. Oau, un rasfat total, de multe ori uitam de noi si cred ca meritam sa ne rasfatam unpic :)

    RăspundețiȘtergere