Pages

Fel principal

sâmbătă, 27 august 2011

Sorbet de kiwi


      Foarte aromat, va rog sa ma credeti. Siiii, desi nu am aparat de inghetata, a iesit foarte cremos, fara aschii de gheata. Ok, am fost constiincioasa si am amestecat frecvent in el, cu un tel.

      Mod de preparare :
 - am facut un sirop din 150 ml apa + 150 g zahar brun, l-am fiert cam 10 minute, impreuna cu o steluta de anason. Daca n-aveam, nu foloseam, doh! :)
   Am mixat 6 fructe de kiwi, fara coaja :), apoi am adugat coaja de portocala peste. Am adaugat si siropul racit (si steluta de anason aruncata) am pus intr-un container de plastic, am amestecat si am bagat la congelator. Cam la 3o de minute, sau cand imi aminteam, scoteam vasul si amestecam continutul. Cu 20-30 de a-l servi, a doua zi( nu, noapteam nu am amestecat) l-am scos din congelator si l-am lasat in frigider, cat sa se dezmorteasca nitel.
   Foarte aromat si racoritor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu