Pages

Fel principal

joi, 24 martie 2011

3 pranzuri

   Uf, as vrea sa ma ocup mai serios de blog - pe care intentionez sa-l las "mostenire" Raissei, hahaha, dar nu am timp efectiv, asa ca gatesc, mai fac cate o poza, si cand gasesc o "fereastra", urc postarile pe blog, ca-i pacat de ele, nu ?

Pentru o zi de post, am pregatit conopida coapta, cu sos tahini, easy peasy. Am spalat conopida, am rupt-o in buchetele apoi am uns-o cu ulei, am presarat sare si am copt-o 3o de min la 180 grade, pana s-a rumenit. Sosul l-am facut amestecand 3 linguri tahini cu putina apa calda, usturoi si suc de lamaie. Si sare.
=========================================================================


    Nu, cotletul asta n-a fost de post dar a fost aromat cu za'atar, fript scurt pe gratar si servit cu o salata in straturi, de cous cous, rosii, castraveti si ceapa, cu dressing simplu de ulei de masline si rosii.
==========================================================================
 Pastrav somonat, la gratar, stropit cu muuulta zeama de lamaie, si servit cu piper proaspat rasnit, cu cartofi gratinati, si sos de smantana- bun tare, daca si Raissa a devorat o portie intreaga.

   Cartofii merita a fi detaliati, dar zau ca postarea asta am inceput-o de 1o ore, si nu mai apuc sa o termin. O sa revin. :)

3 comentarii:

  1. Imi place cum arata conopida, sigur este foarte buna, si nu e nici prajita.

    Astept reteta cu cartofi gratinati, sant tare curioasa...
    Cand ai timp.
    Pe curand.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos!!!! De unde ai cumparat recipientele alea mici in care ai pus cartofii? Sunt super.

    RăspundețiȘtergere
  3. arata foarte apetisant ... in special somonul...ador pestele...=p~ o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere