Burger de curcan





... sau fast-food la mine acasa. :) Ca-i mai bun.
Toata smecheria e, zic eu, modelarea burgerilor, pe care am facut-o dupa modelul acesta, cred ca nu mai e nevoie de explicatii. Am folosit un capac de la un borcan de Nutella, si nu am presat foarte tare carnea, caci oricum se strange/micsoreaza pe gratar.
   Ingrediente :
- aprox. 1 kg carne tocata curcan
- 1 ou
- 2 linguri pesmet
-  patrunjel
- 4 linguri sos Worcester
- sare, piper
- o ceapa tocata marunt
- 4-5 catei de usturoi, trecuti prin presa
- ceapa rosie, chifle, maioneza, ketchup, castraveti murati, maioneza 
  Toate ingredientele se pun intr-un vas si se amesteca bine. Se formeaza burgerii, apoi se prajesc fie pe gratarul incins, uns cu ulei, sau la cuptor. Carnea, fiind de pasare, trebuie sa fie patrunsa bine, nu se consuma in sange.
  Pofta !