tag:blogger.com,1999:blog-6184674501251072850.post4530364291355181650..comments2023-10-11T13:50:13.055+03:00Comments on .: Banoffee pieSilviahttp://www.blogger.com/profile/17923021221625116788noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6184674501251072850.post-49852318211330282062011-09-02T12:59:57.391+03:002011-09-02T12:59:57.391+03:00Pansy, si eu am incercat acu ceva timp o reteta de...Pansy, si eu am incercat acu ceva timp o reteta de dulce de leche de pe culinar, parca cu bicb de sodiu ? nu mai stiu exact, dat am stat 3 ore lana aragaz si am invartit in continuu si mi-a iesit o chestie rea la gust, nu semana cu dulce de leche :). Eu cu 7 lei iau conserva de lapte condensat de la Auchan. imi dai totusi link ul cu reteta lui pisco? :)Silviahttps://www.blogger.com/profile/17923021221625116788noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6184674501251072850.post-32523628249573723722011-09-01T23:39:21.458+03:002011-09-01T23:39:21.458+03:00de cand am vazut muffinsurile tale cu dulce de lec...de cand am vazut muffinsurile tale cu dulce de leche ,care mi-au placut,am facut dulce de leche din lapte integral,dupa o reteta a lui piscotel.e mult mai ieftin decat laptele condensat si iese super,fara nici un pericol de explozie.pansyhttp://panseluta-violet.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6184674501251072850.post-32072048251940380342011-08-31T15:41:28.451+03:002011-08-31T15:41:28.451+03:00Fetelor, multumesc! Miha, mie metoda 2 imi place, ...Fetelor, multumesc! Miha, mie metoda 2 imi place, cu lapte condensat cumparat din Auchan, marca lor proprie, iese perfect, smooth, fara zahar netopit, nu stiu, poate conteaza calitatea laptelui.Silviahttps://www.blogger.com/profile/17923021221625116788noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6184674501251072850.post-65538405194711726042011-08-30T22:21:34.199+03:002011-08-30T22:21:34.199+03:00Arata demential!! felicitari!!Arata demential!! felicitari!!Antoninahttp://www.dulcegarii-culinare.ronoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6184674501251072850.post-7562169778481933742011-08-30T21:36:39.369+03:002011-08-30T21:36:39.369+03:00Hm ce delicios poate fi acest desert!Hm ce delicios poate fi acest desert!Adela Zilahihttps://www.blogger.com/profile/13956977729610557960noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6184674501251072850.post-49473558548195279972011-08-30T18:46:16.486+03:002011-08-30T18:46:16.486+03:00Silvia, prajiturica ta arata delicios :) Am facut ...Silvia, prajiturica ta arata delicios :) Am facut dulce de leche prin metodele 2 si 3, prin metoda 2, fiert in cutie, a ramas zahar netopit, pe care il simteam cand am deschis cutia imediat, iar cand am lasat-o 2-3 luni, zaharul s-a strans in bucatele, ceea ce nu mi-a placut... desi cei ce au mancat crema facuta cu el au zis ca le-au placut bucatelele mici prin crema :) Prin metoda a 3-a, copt in cuptor e bun pentru perioada de iarna, eu il coc 1 ora si 15 minute, multumesc cu ideea cu mixerul pentru ca eu il bateam cu telul si tot nu era foarte fin, o sa incerc cu mixerul data viitoare. O zi placuta!Mihaelahttps://www.blogger.com/profile/10068858963957779539noreply@blogger.com