luni, 24 ianuarie 2011

Tocanita de porc

   Iata , pohta ce-am pohtit eu azi. Tocanita de porc cu ceapa multa si mamaliguta. Nasa e de vina :). Cand e gravida, imi face pofte mie. La primul bebe, cu cartofi copti si zeama de varza, acum cu tocanita. Sa vedem ce urmeaza :-D.
    Am avut 3 felii de ceafa, pregatite pentru gratar dar le-am schimbat destinatia. Le-am taiat bucati si le-am pus intr-o cratita in care calisem in prealabil 3 cepe taiate si 2 linguri de pasta de ardei. Am calit si carnea 5 minute, apoi am adaugat o cana cu apa si am lasat sa fiarba acoperit, 20 de min. Apa a scazut, dar carnea nu era gata, asa ca am mai adaugat o cana apa fierbinte si am lasat inca 10-15 min, apoi am adaugat o lingura de mustar cu bobite sparte. Si cam atat! Merge de minune cu mamaliguta si muraturi acrisoare. Pofta!

2 comentarii:

Zyraxes spunea...

Dupa o lunga pauza, in care, banuiesc, n-ai mancat nimic, ma bucur ca ai revenit pe micile ecrane. Acelasi high level al calitatii, the same good taste as usual. Pa pa ...

vero spunea...

Simpla,gustoasa si aratoasa pe deasupra