luni, 23 noiembrie 2009

Paella cu creveti

Photobucket
 1. Punem cateva firisoare de sofran pur in putina apa fierbinte.
 2. Tocam 2 catei de usturoi + putina iutica ( ala micu'rosu de-l vedeti in poza, e criminal, am pus putin).
 3. Tocam 1 ardei rosu gras.
 4. Calim usturoiul + ardeiul iute in ulei de masline, 1 minut.
 5. Adaugam ardeiul, mai calim 2-3 minute.
6. Calim si crevetii 2-3 minute, apoi scoatem totul intr-un vas, pastram la cald.
 7. In uleiul ramas calim orezul, apoi adaugam apa cu sofran.
 8. Adaugam supa treptat, pana bobul  de orez e fiert.
 9. Adaugam la final crevetii&ardeiul, mai lasam sa se imprieteneasca cu orezul, apoi stingem focul, si lasam acoperit 5 minute.
Photobucket
 Asta e paella mea! Ca bate sau nu cu realitatea, asta e, mie mi-a placut :)


Photobucket
  M-am inspirat de pe vreaucevabun.

2 comentarii:

Mike spunea...

parca nu-ti placeau viermii! :)

Silvia spunea...

daca le mai zici asa, chiar nu mai imi plac ... aia cu usturoi m-au dat gata:) nu prea imi placeau, ca nu-i plac lui Cosmin... ai mai pomenit asa ceva?