Creveti trasi in unt, cu lime si usturoi

Photobucket
      Am ramas doar eu cu Raissa acasa, asa ca mi-am pregatit niste creveti foarte suculenti si aromati, care nu sunt pe gustul iubitului meu sot, asa ca profit de ei cand pleaca el cu treburi.
  Foarte simplu : am incins 2 linguri de unt intr-o tigaie, si am prajit crevetii ( decongelati, decorticati) maxim 2 minute, nu i-am intors, dar am miscat tigaia astfel incet "valuri" de unt incins sa-i scalde si pe partea de sus:
Photobucket
 apoi am turnat peste ei un dressing din zeama de lime, 3 catei de usturoi presati si patrunjel maruntit:
Photobucket
 am stins focul, am presarat putina sare,am acoperit, si am lasat 5 minute sa se intrepatruna aromele.
Photobucket
 i-am devorat cu nesat in 2 minute
Photobucket
 au ramas doar coditele si amintirile ... :)
Photobucket
  concluzia e ca I love shrimps! ;)))) pe seara incerc o paella, sa vedem ce iese ...

Etichete: