vineri, 19 iunie 2009

Morcoviori caramelizati, cu susan





Sunt deliciosi acesti baby-morcovi, pe cat de micuti, atat de dulci!
Eu am avut cam 3o, proaspat culesi din gradina. I-am curatat si i-am spalat, apoi i-am pus intr-o tigaie cu jumatate pahar de apa si 4 felii de unt( sau margarina, daca vreti sa fie de post). Cand s-a topit untul, adaugam si mierea, dupa gust, eu am pus 2 linguri.
Cand a mai scazut apa, eu am presarat si putin zahar si am presarat susan si am amestecat bine, pana morcovii s-au caramelizat. Si asta a fost, eu i-am mancat goi dar merg bine ca garnitura la fripturici.

2 comentarii:

Ina spunea...

Cred ca sunt super buni!

Silvia spunea...

Da, chiar ca sunt :) si lui Cosmin, care nu prea e fan legume, ii plac. Te pup :)