Deliciu cu Camembert



Cartofii se taie ca pentru cartofi prajiti, fiecare cum stie si cum poate :-). Se pune o oala cu apa destula la fiert, si in momentul cand apa clocoteste se pun cartofii(spalati, desigur), si se lasa maxim 5 minute, apoi se scot si se scurg. Nu se lasa mai mult, ca sa nu se sfarame. Intr-o tava se pun 2-3 linguri untura(eu am avut untura de gasca)si tava se introduce la cuptor sa se topeasc untura. Dupa ce untura s-a topi, se adauga cartofii, se intorc pe toata partile,ca sa se unga uniform, se presara cu sare marina si se pun la cuptor, pana prind o culoare aurie. Facuti dupa aceasta metoda, ies foarte buni cartofiorii, crocanti. Branza Camembert se scoate din ambalajul original, se indeparteaza lemnul, daca are si se pune pe o tavita, si apoi la cuptor, 10-15 minute la 220 grade. Apoi, se scoate se cresteaza in cruce pojghita de deasupra, se presara patrunjel .... si gata !!!!