luni, 23 martie 2009

Cotlet cu legume la cuptor




Avem nevoie de :
- 5 bucati cotlet dezosat de porc
- 3 morcovi
- 2 borcane ciuperci
- ulei 100 ml
- vin 100 ml
Cotletele se dau cu sare si piper si se prajesc la foc iute 3 minute pe fiecare parte, cat sa li se inchida porii.
Intr-un vas se pune ulei, un pat de morcovi, taiati rondele,deasupra cotletele, apoi ciupercile, care au fost spalate in mai multe ape si taiate feliute,se toarna vin, se mai condimenteaza. Se pune un capac ... si la cuptor, aprox 1 ora si 3o minute .
Am servit cu salata asortata cu ridichi si vinegreta. Dupa ce am scos din cuptor, 2 linguri de legume le-am mixat cu blenderul si le-am pus pe foc, cu 4 linguri de smantana lichida, pana s-a ingrosat sosuletul.

2 comentarii:

Anonim spunea...

mmm...ce pofta mi de o friptura:)

Anonim spunea...

mmm...ce pofta mi de o friptura:)