joi, 27 noiembrie 2008

Pulpe, pui in crusta si cartofi la cuptor


Am folosit pulpe si pui bio, de tara si mi s-au parut cam atoase, le prefer totusi pe cele cumparate.

Deci, ingredientele :

- 2 pulpe intregi-pensulate cu ulei, condimentate cu sare, piper, boia si granulat de usturoi,

- piept de pui taiat cubulete(reteta aici http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-pentru-incepatori/20354/Piept-de-pui-in-crusta/)- eu l-am facut tot la cuptor, desi reteta originala cerea prajirea in ulei;

-cartofi - fierti in coaja 7-8 minute, si apoi condimentati si pusi la cuptor.


Am pus toate cele de mai sus pe grilul de la aragaz, apoi pe o tava, pe care am acoperit-o cu hartie de copt, ca sa nu curat o vesnicie la ea.

Au stat ele frumusel, la 170-19o grade C , la ventilatie

0 comentarii: